10/11/10

Presentació col·legi Anunciata de Cerdanyola del Vallès

Hola!

Som els alumnes de cinquè de l´escola Anunciata. Us volem donar la benvinguda al projecte i dir-vos que tenim moltes ganes de que ens coneguem. Ho passarem molt bé junts perquè segur que tindrem gustos semblants.

La nostra escola esta situada a Cerdanyola del Vallès. Cerdanyola és una ciutat petita tot i que té botigues, supermercats, cinemes... Al voltant de la nostra escola hi ha bastants parcs on hi van molts nens i nenes.

La nostra escola és força gran perquè hi ha nens des de P3 fins a 4rt d'ESO. Per això tenim sis patis: un és el bosquet, un altre és la pista on hi ha porteries de futbol i cistelles de bàsquet on van els de la ESO. Tenim un altre pati amb tobogans que és dels de parvulari. I per primer, segon, tercer, quart, cinquè i sisè tenim tres patis: un de sorra, un altre de ciment i l'últim de ciment on també hi ha cistelles de bàsquet.

A cinquè som 51 alumnes entre les dues classes. A les classes ens asseiem de dos en dos. Les assignatures que més ens agraden són informàtica i gimnàstica. Les nostres classes tenen nens de fora. Hi ha un xilè, dues colombianes, un veneçolà i una peruana. Tots som molt amics.

Fins aviat!!!


Els alumnes de 5è A a la classe.
Els alumnes de 5è B a l'aula d'informàtica.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.