23/1/11

Arribada a l'Illa N (Escoles Minguella)

VIATGE DE 5èA A L’EST DE L’ILLA N

La classe de 5èA de l’escola Minguella vam decidir anar a l’illa Bongoh amb una tirolina gegant, que vam anomenar “Tirolina Express”.
La vam muntar dalt de tot de l’escola, on hi ha una petita torreta on es fa suport i els més grans fan classe de ràdio. Allà va ser on, amb un canó d’aire, vam disparar la corda gegant de la tirolina amb l’esperança que pogués arribar fins a l’est de l’illa N de Bongoh.
Ho vam intentar i intentar fins que va poder arribar. Visca! Va costar però entre tots ho vam poder aconseguir.
Un per un ens vam anar lligant a la corda gegant amb l’arnés que portàvem posat. Ara només faltava que la tirolina funciones bé. Tothom va arribar i ens ho vam passar molt bé! Quina impressió!
Aquest va ser el nostre llarg i emocionant viatge a les illes Bongoh!
A reveure companys!
VIATGE DE 5èB A L’OEST DE L’ILLA N


Un dia vam anar d’excursió a un poblat Íber, al ‘’Puig Castellar’’ (a Santa Coloma de Gramanet) i quan anàvem per allà ens vam trobar a en Doraemon. Com que havíem d’anar a la illa N de les illes Bongoh, li vam demanar 25 casquets voladors per arribar fins allà.
Quan ens dirigíem cap a l’illa vam parar a descansar a una illa que no era la que ens corresponia, però era una illa molt estranya perquè de sobte es va començar a moure. Quan ens en vam adonar, li van sortir quatre potes i un cap! Era una tortuga gegant!
Ens vam posar a conversar amb ella i ens va caure bé i nosaltres també a ella. Vam fer un pacte: si ens portava fins a l’illa nosaltres li agrairíem i li donaríem menjar. Al final tot va sortir perfecte. Vam arribar a l’illa N, pel costat oest, i ens ho vam passar genial, tant nosaltres com la tortuga.
Fins la propera companys!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.