27/5/11

ILLA N (Minguella): UNS SÍ I UNS NO

5èA (Illa N est)


Hola companys. Nosaltres ja hem tornat.
Al final, vam decicir tornar. Trobàvem a faltar Badalona i la nostra escola. Al cap d’una bona estona pensant, vam decidir de construir, entre tots, un tobogan d’aigua gegant. Estàvem convençuts que ens ho passaríem molt bé durant la tornada. El nostre tobogan era un dels més llargs del món, amb un remolí al mig i al final hi havia una molla que ens enviava d’un bot fins a l’escola.
Adéu, companys! Fins una altra!


5èB (Illa N oest)


Hola companys!
Hem estat xerrant i pensant tots junts si ens quedàvem a l’illa N o tornàvem a casa. Ens agradaria quedar-nos a l’illa perquè ens agrada, ens hi divertim molt, hi ha un clima molt agradable i podem fer el que volem. Però també ens agradaria veure la nostra família, els amics i les nostres mascotes de tant en tant. Els trobem a faltar.
Per això hem decidit quedar-nos a l’illa i organitzar visites per a familiars, amics i mascotes perquè puguin venir a veure’ns. I els demanarem que quan vinguin ens portin un objecte de cadascú de nosaltres que tenim a casa, d’algun entreteniment nostre o de la nostra habitació, per tal que aquí a l’illa ens poguem sentir una mica més com a casa nostra.
Aquí no hi a port ni aeroport. Per tant, per als viatges de les nostres famílies ja hem parlat amb la tortuga gegant, i ens farà el favor de portar-los aquí i tornar-los a casa.
Companys, si també voleu venir, ens ho dieu i ja ho organitzarem tot.
A reveure!

1 comentari:

  1. Nois i noies !!! Ens agradaria que ens visitessiu amb la vostra tortuga !!! Ens ha agradat molt la idea del vostre medi de transport.... ens deixaríeu fer un volt un dia??? Moltes gràces companys.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.