30/5/11

Tornem a casa? Alguns SI i altres NO. Col.legi Sant Andreu

5è A


Hola Rodaminah
La nostra classe de 5è volem tornar a casa perquè encara que ens ho hem passat molt bé a  Bongoh i hem quedat encantats trobem a faltar casa nostra i també l’escola.
Encara que no ens agradi que els mestres ens renyin ni tampoc ens agrada que els amics ens deixen de costat o que parlin a les nostres esquenes,  aixecar-nos cada matí baixant les escales mig adormits i vestir-se tenint ganes de anar al llit i seguir dormint . Pensar que has d’anar a l’escola i enfrontar-te als problemes diaris: que si no has fet els deures, que si t’has portat malament, que si no has estudiat, que si no tens pati...etc. Malgrat això volem tornar a casa.
Fins sempre a totes les escoles de Bongoh!!!!

5è B

Hola Rodaminah


Encara que ens agradi molt la idea de tornar a casa més ens ha agradat l´illa, per això hem decidit que la nostra classe es quedarà a Bongoh.

El projecte ens ha agradat molt  i les activitats que hem fet. A més preferim quedar-nos perquè a Bongoh podríem ser lliures, jugar molt, divertir-nos amb les altres escoles de les altres illes de Bongoh i tot sense oblidar-nos de Rodaminah que tots plegats ens ho passaríem genial.

Buscaríem per l´illa el menjar que de ben segur que en trobaríem molt. Ens faríem amics uns dels altres molt ràpidament, també podríem visitar les altres illes com la ´´B``,´´O nord``,``N´´,``G´´,``O sud´´o la ``H´´i els seus habitants. Conèixer com són i les seves illes per saber quina ens ha agradat més. Us convidem a tots vosaltres a viure la nostra aventura a una illa on tot és diferent.


Fins una altra aventura...adéu!!!

 5è C

Hola Rodaminah,

La classe de 5C del Col·legi Sant Andreu hem decidit quedar-nos a Bongoh.
Perquè ens ho passem molt bé a les excursions i ens agrada molt Bongoh. A nosaltres no ens agrada que aquest  projecte acabi perquè ha estat divertit i després de tot aquest temps preparant la sortida finalment ens vam trobar amb totes les escoles i tothom tenia moltes ganes de jugar i de gresca. Tots vam quedar molt contents. Després de dinar totes les escoles a fer un partit de futbol i va  ser molt divertit. També vam jugar al joc de l’Oca i malgrat que va  guanyar l’equip gris, ens ho vam passar molt bé. El poble era molt bonic i totes les escoles eren molt simpàtiques i tothom va fer amics i amigues.

Per això ens agradaria quedar-nos a Bongoh amb tots els nostres nous amics i amigues... ha estat inoblidable!

Fins un altre...adéu Rodaminah!

Si cliques aquí veuràs les nostres fotos!!! 

 
 

1 comentari:

  1. Eps pels que us quedeu !!!! Hem de repetir el joc de l'oca a veure si guanya un altre color !!!! Us esperem per fer la revenja !!!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.