27/12/10

Arribada a l'illa O nord. Col.legi Sant Andreu (Badalona)

Vet aquí una vegada que vam anar d’excursió amb el “cole”. Una excursió al bosc ja que el tema que estàvem estudiant a l’assignatura de Coneixement del Medi eren les plantes.

Al bosc n’hi havien moltes flors boniques i herbes de diferents tons de verd... però ens vam descuidar i ens vam perdre enmig d’aquell bosc molt bonic.

Caminant… caminant van veure una planta impressionant amb molts colors. Era una planta que cridava molt l’atenció enmig d’aquell bosc.

De sobte la planta van començar a brillar al mateix temps que sortia una veu de dins que ens deia:

Nois i noies si voleu sortir d’aquest bosc… toqueu-me !!!.

No ens vam poder resistir i la vam tocar però ens vam empenedir molt ja que va aparèixer un tub molt i molt llarg que ens va transportar fins a un altre bosc espès, humit, fosc...

D’aquest maleït bosc va aparèixer un llop. Només tenia ull, sense gaire pèls amb tres cames i tres braços ; vestit amb una samarreta verda i uns pantalons texans, sense dits ni a les mans ni als peus...ens va espantar molt a tots!

–És terrorífic aquest bosc!- va dir un nen.

Segons explicava el llop era l’animal més bo, agradable, simpàtic i rialler de tot el bosc. Però la resta d’animalets del bosc que estaven amagats ens deien:

-No li feu cas és molt dolent!

Però nosaltres vam acompanyar al llop fins a la seva cova. No vam trigar massa en adonar-nos que el llop ens volia ficar a una olla i menjar-nos un a un.

Una noia molt espavilada va veure una màquina molt gran que posava: MÀQUINA DEL TEMPS. Ràpidament ens vam agafar de les mans per fer una cadena i la noia espavilada va tocar un botó que deia “Illes Bongoh”… va prémer el botó i tots els nois i noies vam ser teletransportats per la màquina a les Illes Bongoh. 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.