11/1/11

Arribada Col·legi Anunciata a les illes Bongoh


Tot va començar un dia de classe normal i corrent. A primera hora estàvem fent matemàtiques, una hora molt avorrida, quan de cop va entrar l´Arnel·li (tutor de l´altre classe 5è) amb uns senyors que anaven molt mudats. A tots ens van fer una mica de por, fins i tot la professora es va estranyar de la seva aparença i els hi va preguntar qui eren. Ells van contestar que eren de la C.I.A i van demanar que els deixessin sols amb els nens de la classe. Van estar parlant molta estona sobre la naturalesa humana i ens miraven molt fixament a cada un de nosaltres, quan van acabar de parlar van dir que tornarien per la tarda.
A l'hora del pati del menjador la gent no parlava d´una altra cosa que d´aquells senyors tan misteriosos. Quan vam entrar a classe a les 3:00, aquells senyors ens estaven esperant i amb cara de molt poc amics. De sobte un d´ells va cridar i es va treure la careta i la disfressa i el seu acompanyant també. Tots vam xisclar de l'horror. Eren extraterrestres! Ens van amenaçar amb un làser i ens van dir que baixéssim al pati. Estàvem cridant però quan vam arribar al pati ens vam quedar paralitzats: una nau espacial havia aparcat al pati! Ens van amenaçar que pugéssim o ens dissecarien a tots. Ens sentíem desconcertats, atemorits, teníem molta molta por... La nau va enlairar-se.
Quan ja portàvem 10 minuts a la nau va venir un extraterrestre i ens va dir que aniríem a la galàxia “Paca” estàvem tots aburrits quan de cop un d´ells va començar: Sol solet vine a veurem vine a veure... Ens vam petar del riure quan de cop un d´ells ens va preguntar de que rèiem, fins i tot els professors reien. De sobte vam sentir unes petites turbulències, vam tornar a xisclar, cada vegada la nau anava perdent alçada. Els marcians van sortir disparats en unes maquines molt estranyes,eren com patinets voladors, i ens van deixar sols a la nau.
Cada vegada descendíem més, fins que va tocar a terra, vam sortir corrent de la nau i vam veure que érem a una illa molt gran. A tots ens semblava una mica estranya i estàvem desconcertats, la professora estava que li donava un atac i el professor de l´altre classe també, quan vam mirar al nostre voltant, vam veure una placa que ficava Illes Bongoh. On érem?

Continuarà...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.